Magazijnmedewerker

Balk Shipyard is een familiebedrijf dat is opgericht in 1798 te Elburg en behoort tot één van de oudste scheepswerven in Nederland. In 2004 werd de werf in de haven van Elburg te klein en zijn we verhuisd naar Urk. Naast de afdeling Cascobouw en het Hellingbedrijf, beschikken we over een afdeling die gespecialiseerd is in het refitten, bouwen en afbouwen van luxe jachten tot circa 60 meter. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een:

 

 

Magazijnmedewerker (m/v)

40 uur

 

Functieomschrijving

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het magazijn. Je bent iemand die communicatief vaardig en flexibel is en die op een enthousiaste wijze het magazijn beheert. Je rapporteert aan de Yard manager. Je bent nauwkeurig en kan zelfstandig werken in een project gestuurde organisatie.

 

Werkzaamheden

Je zorgt ervoor dat het magazijn goed op orde is en op rolletjes verloopt. Jij zorgt ervoor dat uitgifte magazijngoederen en projectgoederen goed verloopt, daarnaast ben je verantwoordelijk voor de ontvangst en opslag van alle goederen in het magazijn. Je bent daarbij verantwoordelijk voor orde en netheid en dat de voorraad kloppend blijft. Verder ondersteun je bij diverse facilitaire werkzaamheden.

 

 

Opleidingseisen en vaardigheden

  • MBO werk en denkniveau
  • Technische product en materiaalkennis
  • Nauwkeurigheid
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • In bezit zijn van een heftruckcertificaat is een pré.
  • Enthousiast en flexibel
  • Ten minste enkele jaren relevante werkervaring
  • Woonachtig binnen een straal van 50 kilometer.

 

Wat bieden wij?

Werken bij Balk Shipyard betekent werken met plezier, passie en trots bij een authentiek familiebedrijf. De werksfeer is te omschrijven als prettig en informeel, waar vrijheid en persoonlijke groei belangrijk zijn. Daarnaast kun je rekenen op prima arbeidsvoorwaarden en een dynamische werkomgeving.

Interesse?

Is je interesse in onze organisatie gewekt? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar Balk Shipyard t.a.v. Jan Bokxem – Postbus 151, 8320 AD Urk. Of stuur een e-mail naar hr@balkshipyard.com. Om een beter beeld van onze organisatie te krijgen bekijk onze website op www.balkshipyard.com.