Allround Cascobouwer/Lasser

Allround Cascobouwer/Lasser

 

Bij Balk Shipyard zijn we op zoek naar een allround cascobouwer/lasser.

Ben jij iemand met twee rechterhanden en een passie voor techniek? Krijg jij energie van nieuwe projecten om samen met jouw collega’s tot een succes te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil jij in een team van vakmensen werken aan de mooiste projecten binnen de scheeps- en jachtbouw? Blijf jij je graag ontwikkelen en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Dan komen wij graag met je in gesprek!

 

Jouw uitdaging:

 

Als cascobouwer/lasser bij Balk Shipyard speel je een belangrijke rol in het realiseren van de meest gave aluminium jacht- en scheepsconstructies. Je richt je vooral op het samenstellen en (af)lassen van scheepsconstructies, secties en dekhuizen. Dit alles doe je vanaf onze (3D) tekeningen. In overleg met de voorman cascobouw bepaal je aan het begin van een project wat jouw taken worden. Elk project is weer anders; daardoor blijf je jezelf ontwikkelen en uitdagen!

Verder richt jij je in deze rol op:

 •       Het behalen van de kwaliteitseisen van de casco’s,

     hier ben je medeverantwoordelijk voor;

 •       Het netjes en veilig houden van je werkplek;
 •       De assemblage van aluminium constructies.

 

Wat bieden wij;

 

Bij Balk Shipyard bieden wij je een zeer gedreven werkomgeving in een organisatie die groot genoeg is om je professioneel te kunnen ontwikkelen, maar ook zeker klein genoeg om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken. Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen en je persoonlijk te ontwikkelen. Wij bieden een uitstekend salaris passend bij jouw kennis, ervaring en capaciteiten. Naast een vast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je ook uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 Hierbij kun je denken aan:

 •       8% vakantiegeld
 •       25 vakantiedagen + 13 collectieve adv-dagen
 •       Reiskostenvergoeding

 

Daarnaast heerst er bij ons een goede werksfeer, hebben wij een actieve personeelsvereniging, zijn de lijntjes kort en heerst er een open cultuur. Op vrijdag zorgen wij voor een goed begin van het weekend met een heerlijke snack!

Wat breng jij mee?

 

De cascobouwer/lasser die wij zoeken heeft zijn vakkennis op orde. Dat wil zeggen dat jij geen onbekende bent op het gebied van aluminium constructies binnen de jacht- en scheepsbouw. Ervaring in onze sector is dus een echte pré. Daarnaast ben je een teamplayer en vind je het mooi om samen met je collega’s puik werken af te leveren.

Verder vragen we dat jij:

 •       In het bezit bent van een technische opleiding op MBO-niveau. Met de kanttekening dat wij ervaring belangrijker vinden dan opleiding.
 •       In bezit bent van relevante lasdiploma’s;
 •       Ervaring en affiniteit hebt met de jacht- en scheepsbouw
 •       Weet wat het is om met aluminium te werken;
 •       Minimaal 32 uur in de week beschikbaar bent;

 

Over ons:

Balk Shipyard heeft een stevige positie in de markt van de jachtbouw. Wij lopen dan ook al ruim 220 jaar mee binnen de scheepsbouw, van oorsprong opererend vanuit Elburg en sinds 2004 gevestigd aan het water op Urk. Wij behoren daarmee tot een van de oudste scheepswerven van Nederland. Bij ons draait het om refit en rebuild van zowel motor- als zeiljachten en bouwen wij voor diverse collega werven casco’s en aluminium secties. De jachten die bij ons binnenkomen worden exact naar de wens van de klant aangepast of opgebouwd. Voor de casco leveren wij volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Wij leveren maatwerk; betrouwbaarheid en vakmanschap staan bij ons dan ook hoog in het vaandel.

 

Interesse gewekt?

 

Herken jij jezelf in deze functie? Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sanne Lether, HR medewerker via hr@balkshipyard.com

Wil je meer weten over Balk Shipyard, kijk dan op www.balkshipyard.com

Contact

would you like to know more about our shipyard, our specialisations
and projects? please get in touch with us!