Allround Monteur

Bij Balk Shipyard zijn we op zoek naar een allround monteur. Iemand met twee rechterhanden en een passie voor techniek. Wil jij in een team van vakmensen werken aan de mooiste projecten binnen de scheeps- en jachtbouw? Blijf jij je graag ontwikkelen en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Dan komen wij graag met je in gesprek!

Over Balk Shipyard

Balk Shipyard heeft een stevige positie in de markt van de scheeps- en jachtbouw. We lopen dan ook al ruim 220 jaar mee binnen deze branche, van oorsprong opererend vanuit Elburg en sinds 2007 gevestigd aan het water op Urk. We behoren daarmee tot een van de oudste scheepswerven van Nederland. Onze corebusiness draait om het refitten, rebuilden en de cascobouw van allerlei soorten jachten. De jachten die wij binnenkrijgen worden exact naar de wens van de klant aangepast of opgebouwd. We leveren maatwerk; betrouwbaarheid en vakmanschap staan bij ons dan ook hoog in het vaandel.

 

Jouw uitdaging als Allround Monteur

Als monteur bij Balk Shipyard speel je een belangrijke rol in het realiseren van de meest gave jacht- en scheepsbouw projecten. Binnen onze refit-afdeling voer je dagelijks diverse technische werkzaamheden uit aan boord van de superjachten. Zo kun je denken aan hydraulische en pneumatische werkzaamheden, maar ook klussen op het gebied van elektro- en installatietechniek komen voor. Zeer divers dus, bij Balk Shipyard benutten we graag jouw sterke eigenschappen. Aan de andere kant is er ook de ruimte om je te ontwikkelen op de punten waar je misschien nog niet zo sterk in bent. Elk project is weer anders; daardoor blijf je jezelf verbeteren en uitdagen!

Verder richt jij je in deze rol op:

 •       Het lokaliseren van storingen en onderhouden van installaties aan boord;
 •       Het netjes en veilig houden van je werkplek;
 •       De (de)montage van leidingwerk, apparatuur en/of installaties;

 

Wat bieden we je als Allround Monteur?

 Bij Balk Shipyard bieden we je een zeer gedreven werkomgeving in een organisatie die groot genoeg is om jezelf te kunnen ontwikkelen, maar ook zeker klein genoeg om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken. Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen in een platte organisatiestructuur. We bieden een uitstekend salaris passend bij jouw kennis, ervaring en capaciteiten. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je ook uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 Hierbij kun je denken aan:

 •       8% vakantiegeld
 •       25 vakantiedagen + 13 collectieve adv-dagen
 •       Reiskostenvergoeding

 Daarnaast heerst er bij ons een informele werksfeer, zijn de lijntjes kort en is er een open cultuur.

 

Wat breng jij mee als Allround Monteur?

 De allround monteur die wij zoeken heeft binnen zijn vakgebied al de nodige ervaring opgedaan. Dat wil zeggen dat jij geen onbekende bent binnen de werktuigbouwkunde, machinebouw, installatietechniek of de jacht- en scheepsbouw. Ervaring in onze sector is hierbij een pré. Daarnaast ben je een teamplayer en vind je het mooi om samen met je collega’s puik werken af te leveren.

 Verder vragen we dat jij:

 •       In het bezit bent van een technische opleiding op MBO-niveau. Met de kanttekening dat wij ervaring belangrijker vinden dan opleiding.
 •       Tekeningen en schema’s kunt lezen.
 •       Ervaring en/of affiniteit hebt met de jacht- en scheepsbouw.
 •       Minimaal 32 uur in de week beschikbaar bent.
 •       Woonachtig bent in de regio Lelystad, Emmeloord, Zwolle, Urk of Almere.

 

Wil je kennis met ons maken of meer te weten komen? Je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Sanne Lether via hr@balkshipyard.com

Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet gewaardeerd. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.