Hoofd Administratie

Balk Shipyard is een familiebedrijf dat is opgericht in 1798 te Elburg en behoort tot een van de oudste scheepswerven in Nederland. In 2004 werd de werf in de haven van Elburg te klein en zijn we verhuisd naar Urk. Naast de afdeling Cascobouw beschikken we over een afdeling die gespecialiseerd is in het refitten, bouwen en afbouwen van luxe jachten tot circa 60 meter.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een:

Hoofd Administratie (m/v)
40 uur

Functieomschrijving
Je bent toe aan een volgende stap in je carrière. Als “meewerkend voorman” (of vrouw) ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de administratie. Jij zorgt ervoor dat jouw administratie tot in de puntjes is verzorgd. Je bent iemand die op een coachende wijze leiding geeft aan je twee collega’s op de afdeling. Je weet hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Daarnaast ondersteun je de controller, waaraan je tevens rapporteert. Je bent uiterst nauwkeurig en kan zelfstandig opereren in een project gestuurde organisatie.

Werkzaamheden
Je zorgt ervoor dat de projectadministratie en de financiële administratie tijdig en volledig is. Je bent verantwoordelijk voor debiteuren- en crediteurenbeheer. Daarnaast bereid je de maandrapportages voor en analyseer je diverse tussenrekeningen en verzorgt zelfstandig de BTW aangiftes. Je bent het aanspreekpunt voor ICT aangelegenheden binnen de organisatie en onderhoud de contacten met onze (externe) systeembeheerder.

Opleidingseisen en vaardigheden

  • ▪ HBO werk- en denkniveau met (bij voorkeur) enkele jaren werkervaring;
  • ▪ Ervaring met projectadministratie is een pre;
  • ▪ Uitstekende beheersing van Microsoft Office pakketten, voornamelijk Excel en Word;
  • ▪ (Financiële) software maak je je snel eigen of je bent reeds bekend met MS Dynamics Navision;
  • ▪ Kennis van en affiniteit met ICT;
  • ▪ Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

 

Wat bieden wij?
Werken bij Balk Shipyard betekent werken met plezier, passie en trots bij een authentiek familiebedrijf. De werksfeer is te omschrijven als prettig en informeel, waar vrijheid en persoonlijke groei belangrijk zijn. Daarnaast kun je rekenen op prima arbeidsvoorwaarden en een dynamische werkomgeving.

 

Wil je kennis met ons maken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Sanne Lether via hr@balkshipyard.com

Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet gewaardeerd. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.