Vacature: Aluminium Cascobouwer

Balk Shipyard is een familiebedrijf dat is opgericht in 1798 te Elburg en behoort tot één van de oudste scheepswerven in Nederland. Nadat de werf in Elburg te klein werd, zijn we in 2004 verhuisd naar Urk. Naast onze afdeling Refit en Hellingbedrijf, beschikken we over een Casco afdeling waar complete schepen en/of secties van aluminium worden gebouwd voor onze projecten alsmede concullega’s.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een:

Aluminium Cascobouwer(m/v)
40 uur

Functieomschrijving
Als cascobouwer werk je aan het samenstellen en het (af)lassen van scheepsconstructies, secties en dekhuizen in de jacht- en scheepsbouw. Jij bent (mede)verantwoordelijk dat het casco voldoet aan de gestelde eisen. Er wordt gewerkt aan de hand van werktekeningen en in overleg met de aanwezige voorman worden de te ondernemen stappen bepaald.

Opleidingseisen en vaardigheden
-   Ervaring en affiniteit met de jacht- en scheepsbouw;
-   In het bezit van een technische opleiding op MBO-niveau;
-   In het bezit van relevante lasdiploma’s is een vereiste;
-   Relevante werkervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Wat bieden wij?
Werken bij Balk Shipyard betekent werken met plezier, passie en trots bij een authentiek familiebedrijf. De werksfeer is te omschrijven als prettig en informeel. Daarnaast kun je rekenen op een dynamische werkomgeving en prima arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Is je interesse in onze organisatie gewekt? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar Balk Shipyard t.a.v. Ronald Frijling, Evert Bakkerkade 1, 8320 AD Urk, 0527-681741 of stuur een e-mail naar career@balkshipyard.com.