Vacature: Business Controller

Balk Shipyard is een familiebedrijf dat is opgericht in 1798 te Elburg en behoort tot één van de oudste scheepswerven in Nederland. In 2004 werd de werf in de haven van Elburg te klein en zijn we verhuisd naar Urk. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar:

Business Controller (M/V)

In deze fulltime functie ondersteun je het management en de projectteams om de business performance en het kostenbewustzijn in de organisatie te verbeteren. Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe rapportage en de begrotings- en forecastprocessen. Daarnaast ondersteun je met het verder optimaliseren van de interne processen en systemen. In deze functie ben je de rechterhand van de CFO.

Functieomschrijving
-     Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en analyseren van periodieke managementrapportages, projectrapportages en ad-hoc rapportages; 
-     Je ondersteunt de projectteams met jouw financiële kennis en ervaring;
-     Je draagt zorg voor een goede liquiditeitsplanning en -beheersing;
-     Je geeft op coachende wijze leiding aan de administratie;
-     Je draagt bij aan het verder optimaliseren van de administratieve organisatie en interne beheersing;
-     Je bent verantwoordelijk voor de begrotingsprocessen, waaronder investerings- en liquiditeitsbegroting.

Functie eisen
-     Een afgeronde relevante HBO-opleiding, een controllersopleiding is een pré;
-     Tenminste 3 - 5 jaar relevante werkervaring in de jacht/scheepsbouw, technische productieomgeving of projectenorganisatie;
-     Ervaring met ERP systemen, bij voorkeur Navision;
-     Professioneel kritische instelling, probleemoplossend en hands-on mentaliteit;
-     Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
-     Goede kennis van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?
Werken bij Balk Shipyard betekent werken met plezier, passie en trots bij een authentiek familiebedrijf. De werksfeer is te omschrijven als prettig en informeel, waar vrijheid en persoonlijke groei belangrijk zijn. Daarnaast kun je rekenen op prima arbeidsvoorwaarden en een dynamische werkomgeving.

Interesse?
Is je interesse in onze organisatie gewekt? Stuur dan je motivatiebrief met CV vóór woensdag 28 februari 2018 naar Balk Shipyard t.a.v. Ronald Frijling – Postbus 151, 8320 AD Urk of stuur een e-mail naar career@balkshipyard.com. Om een beter beeld van onze organisatie te krijgen bekijk onze website op www.balkshipyard.com.

 

Acquisitie op deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.