Projectmanager Jachtbouw

 Bij Balk Shipyard zoeken we een ervaren projectmanager jachtbouw, iemand die de verbinding wil zijn tussen onze klanten en onze inhoudelijke specialisten. Binnen ons bedrijf ben jij de ondernemer die binnen de gestelde kaders zijn eigen ‘toko’ runt. Ben jij een ondernemende vakman met kennis van de markt en wil jij meebouwen aan de mooiste projecten binnen de jachtbouw? Dan maken we graag kennis met je!

Over Balk Shipyard

Balk Shipyard heeft een stevige positie in de markt van de jachtbouw. We lopen dan ook al ruim 220 jaar mee binnen de scheepsbouw, van oorsprong opererend vanuit Elburg en sinds 2004 gevestigd aan het water op Urk. We behoren daarmee tot een van de oudste scheepswerven van Nederland. Onze corebusiness draait om het refitten en rebuilden van zowel motor- als zeiljachten. De jachten die bij ons binnenkomen worden exact naar de wens van de klant aangepast of opgebouwd. We leveren maatwerk; betrouwbaarheid en vakmanschap staan bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Jouw uitdaging als Projectmanager Jachtbouw

Als projectmanager bij Balk Shipyard speel je een belangrijke rol in de vertaling van de wens van de klant naar de uiteindelijke productie bij ons in de scheepswerf. Elke opdrachtgever brengt zijn eigen unieke vragen en wensen mee. Aan jou als projectmanager is het de taak om deze wensen zo goed mogelijk uit te vragen, te achterhalen en te concretiseren. Het doel is om vanuit daar, samen met het projectteam waar jij leiding aan geeft, tot een duidelijk uitvoeringsplan te komen. Verder richt jij je in deze rol op:

 •      het correct managen van verwachtingen naar klanten en andere stakeholders;
 •      de coördinatie van projectvereisten, deadlines en planningen;
 •      het monitoren van de planning en voortgang van onze onderaannemers;
 •      het organiseren van projectvergaderingen, toolbox meetings en teamoverleg.

 

Wat bieden we je als Projectmanager Jachtbouw?

Bij Balk Shipyard bieden we je een zeer gedreven werkomgeving in een organisatie die groot genoeg is om je professioneel te kunnen ontwikkelen, maar ook zeker klein genoeg om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken. Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen en je persoonlijk te ontwikkelen. We bieden een uitstekend salaris passend bij jouw kennis, ervaring en capaciteiten. Naast een vast dienstverband bieden wij je ook uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 •      8% vakantiegeld
 •      25 vakantiedagen + 13 collectieve adv-dagen
 •      Reiskostenvergoeding

Daarnaast heerst er bij ons een goede werksfeer, zijn de lijntjes kort en heerst er een open cultuur.

Wat breng jij mee?

De projectmanager die wij zoeken weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden, heeft een achtergrond in de techniek en spreekt de taal van de werkvloer. Bij voorkeur heb je werkervaring opgedaan binnen een soortgelijke functie in de jachtbouw of maritieme sector. Verder vragen we dat jij:

 •      beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 •      HBO werk- en denkniveau, met een opleiding in de richting van Technische bedrijfskunde, Scheepsbouw of dergelijke;
 •      voor 40 uur in de week beschikbaar bent;
 •      dat je woonachtig bent in een straal van 30km van Urk

 

Wil je kennis met ons maken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Sanne Lether via hr@balkshipyard.com

Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet gewaardeerd. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.