Allround Monteur

Bij Balk Shipyard zijn we op zoek naar een allround monteur.

Heb jij twee rechterhanden en een passie voor techniek? Wil jij een belangrijke rol spelen in het realiseren van onze projecten? Dan zoeken wij jou!

Wil jij in een team van vakmensen werken aan de mooiste projecten binnen de scheeps- en jachtbouw? Blijf jij je graag ontwikkelen en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Dan komen wij graag met je in gesprek!

Jouw uitdaging :

Als monteur bij Balk Shipyard speel je een belangrijke rol in het realiseren van de meest gave jacht- en scheepsbouw projecten. Binnen onze refit-afdeling voer je dagelijks diverse technische werkzaamheden uit aan boord van de superjachten. Zo kun je denken aan hydraulische en pneumatische werkzaamheden, maar ook klussen op het gebied van elektro- en installatietechniek komen voor. Zeer divers en bij Balk Shipyard benutten wij graag jouw sterke eigenschappen. Aan de andere kant is er ook de ruimte om je te ontwikkelen op de punten waar je misschien nog niet zo sterk in bent. Elk project is weer anders; daardoor blijf je jezelf verbeteren en uitdagen!

Verder richt jij je in deze rol op:

  •       Het lokaliseren van storingen en onderhouden van installaties aan boord;
  •       Het netjes en veilig houden van je werkplek;
  •       De (de)montage van leidingwerk, apparatuur en/of installaties;

 

Wat bieden wij:

Bij Balk Shipyard bieden wij je een zeer gedreven werkomgeving in een organisatie die groot genoeg is om jezelf te kunnen ontwikkelen, maar ook zeker klein genoeg om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken. Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen in een platte organisatiestructuur. Wij bieden een uitstekend salaris passend bij jouw kennis, ervaring en capaciteiten. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je ook uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

  •       8% vakantiegeld
  •       25 vakantiedagen + 13 collectieve adv-dagen
  •       Reiskostenvergoeding

Daarnaast heerst er bij ons een goede werksfeer, hebben wij een actieve personeelsvereniging, zijn de lijntjes kort en heerst er een open cultuur. Op vrijdag zorgen wij voor een goed begin van het weekend met een heerlijke snack!

Wat breng jij mee:

De allround monteur die wij zoeken heeft binnen zijn vakgebied al de nodige ervaring opgedaan. Dat wil zeggen dat jij geen onbekende bent binnen de werktuigbouwkunde, machinebouw, installatietechniek of de jacht- en scheepsbouw. Ervaring in onze sector is hierbij een pré. Daarnaast ben je een teamplayer en vind je het mooi om samen met je collega’s puik werken af te leveren.

Verder vragen wij dat jij:

  •       In het bezit bent van een technische opleiding op MBO-niveau. Met de kanttekening dat wij ervaring belangrijker vinden dan opleiding.
  •       Tekeningen en schema’s kunt lezen.
  •       Ervaring en/of affiniteit hebt met de jacht- en scheepsbouw.
  •       Minimaal 32 uur in de week beschikbaar bent.

 

Over ons:

Balk Shipyard heeft een stevige positie in de markt van de jachtbouw. Wij lopen dan ook al ruim 220 jaar mee binnen de scheepsbouw, van oorsprong opererend vanuit Elburg en sinds 2004 gevestigd aan het water op Urk. Wij behoren daarmee tot een van de oudste scheepswerven van Nederland. Bij ons draait het om refit en rebuild van zowel motor- als zeiljachten en bouwen wij voor diverse collega werven casco’s en aluminium secties. De jachten die bij ons binnenkomen worden exact naar de wens van de klant aangepast of opgebouwd. Voor de casco leveren wij volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Wij leveren maatwerk; betrouwbaarheid en vakmanschap staan bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Interesse gewekt?

 

Herken jij jezelf in deze functie? Reageer dan snel hieronder via ons contactformulier! Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sanne Lether, HR medewerker via hr@balkshipyard.com

Wil je meer weten over Balk Shipyard, kijk dan op www.balkshipyard.com