Allround Monteur

Bij Balk Shipyard zijn we op zoek naar een allround monteur in de refit.
Refit: het verbouwen van superjachten.

Kun je jou omschrijven als gedreven en ben jij op jacht naar een mooie baan waar je zeilt tussen verschillende werkzaamheden? Dan is werken bij Balk Shipyard wellicht wat voor jou!

Jouw uitdaging:
Als allround monteur refit bij Balk Shipyard ben je een belangrijke schakel in het realiseren van prachtige projecten in de superjachtbouw. Hoe je dag er van te voren uitziet is moeilijk op voorhand te zeggen maar je werkzaamheden zullen variëren van onder andere hydraulische en pneumatische werkzaamheden, en werk op het gebied van elektro- en installatietechniek, montage en demontage.

Wat bieden wij:
Bij Balk Shipyard bieden wij je een zeer gedreven werkomgeving in een organisatie die groot genoeg is om jezelf te kunnen ontwikkelen, maar ook zeker klein genoeg is om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken. Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen in een platte organisatiestructuur. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je o.a. ook het volgende:

  • Marktconform salaris;
  • 8% vakantiegeld;
  • 25 vakantiedagen + 13 collectieve adv-dagen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • CAO Metaalbewerkingsbedrijf.

Daarnaast heerst er bij ons een goede werksfeer, hebben wij een actieve personeelsvereniging, zijn de lijntjes kort en heerst er een open cultuur. Op vrijdag zorgen wij voor een goed begin van het weekend met een heerlijke snack!

Wat breng jij mee:
De allround monteur die wij zoeken heeft binnen zijn vakgebied al de nodige ervaring opgedaan. Dat wil zeggen dat jij geen onbekende bent binnen de werktuigbouwkunde, machinebouw, installatietechniek of de jacht- en scheepsbouw. Daarnaast ben je een teamspeler maar kun je ook zelfstandig aan het werk en doordachte beslissingen nemen.

Verder vragen wij dat jij:

  • In het bezit bent van een technische opleiding op MBO-niveau. Met de kanttekening dat wij ervaring belangrijker vinden dan opleiding;
  • Tekeningen en schema’s kunt lezen;
  • Ervaring en/of affiniteit hebt met de jacht- en scheepsbouw;
  • Minimaal 32 uur in de week beschikbaar bent;

 

Over ons:
Balk Shipyard is 225 jaar geleden opgericht en is inmiddels geen onbekende binnen de superjachtbouw. Van oorsprong komt Balk Shipyard uit Elburg en sinds 2004 gevestigd aan het water op Urk. Wij behoren daarmee tot een van de oudste scheepswerven van Nederland. Bij ons draait het om refit en rebuild van zowel motor- als zeiljachten en bouwen wij voor diverse collega werven casco’s en aluminium secties. De jachten die bij ons binnenkomen worden exact naar de wens van de klant aangepast of opgebouwd. Wij leveren maatwerk; betrouwbaarheid en vakmanschap staan bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Interesse gewekt?
Herken jij jezelf in deze functie? Reageer dan snel door je motivatie en CV te sturen naar hr@balkshipyard.com t.a.v. Sanne Lether – HR Adviseur