Balk Shipyard genomineerd voor de World Superyacht Awards 2019

De refit die vorig jaar is uitgevoerd aan het superjacht de M.Y. Dancing Hare waarbij onder andere het complete interieur is verfrist, alle technische installaties en complete machinekamer zijn vernieuwd, een van de vier dekken is verlengd met tenminste vier meter en waar glazen panelen zijn geplaatst om ten alle tijden op het zonnedek te kunnen zitten; heeft geresulteerd in een nominatie voor de prestigieuze World Superyacht Awards.

Deze ‘Oscar van de Superjachtwereld’ wordt dit jaar uitgereikt in een van de meest historische gebouwen van Londen namelijk de Old Billingsgate aan de rivier de Thames. Dit evenement trekt jachtbouwers, ontwerpers en jachteigenaren van over de hele wereld.

De World Superyacht Awards bestaat uit een onafhankelijke jury van superyachteigenaren met een gedegen kennis op het gebied van innovatie, engineering, design en constructie van de meest verfijnde jachten. Met hun kennis kiezen ze ieder jaar de winnaars uit.

Balk Shipyard is een van de genomineerden. “Eigenlijk is deze nominatie al een mooie bekroning op ons werk wat wij hebben verricht. Deze refit was een enorme uitdaging maar daarom waren wij des te gemotiveerder om deze klus tot een succes te maken en de wensen van de eigenaren tot uitvoering te brengen. Ik ben blij dat wij deze mogelijkheid hebben gehad en trots op al onze medewerkers en onderaannemers die hieraan hebben meegewerkt. Hiernaast ben ik trots op het feit dat Balk Shipyard onderdeel heeft mogen uitmaken van de geschiedenis van dit memorabele superjacht!” Aldus Daan Balk, CEO Balk Shipyard.